Пошук

День пожежної охорони

Дата: 17.04.2018 10:20
Кількість переглядів: 603

Рятувати життя і майно людей від вогню – справа, яка вимагає відповідальності, постійної бойової готовності, здатності на героїчні вчинки, що перевищують людські можливості.

Завдяки високому професіоналізму, мужності та героїзму пожежних-рятувальників вже впродовж цього року врятовано життя сотень людей, збережено значні матеріальні цінності для нашої Держави.

Звертаюся зі словами глибокої шани до Вас, дорогі працівники пожежної охорони. Ви присвятили своє життя справі боротьби з вогнем і продовжуєте передавати свій багатий професійний та життєвий досвід нинішньому поколінню вогнеборців.

Ми завжди пам’ятатимемо, що саме працівники пожежної охорони ціною свого життя, здоров’я врятували світ під час Чорнобильської катастрофи.

Переконана, що Ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї мужньої професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі і своєму громадському обов’язку.

У цей святковий день зичу всім міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, наснаги та успіхів у щоденній праці задля підвищення безпеки наших громадян.

З повагою

Міський голова          Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора