«За гуманітарну участь в антитерористичній операції»

Дата: 18.10.2018 11:11
Кількість переглядів: 504

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України від 17.02.2016 № 54/2016 з метою гідного відзначення осіб – захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» був нагороджений житель нашого міста Яготин, депутат Яготинської міської ради  VII скликання - Володимир Федорович Вознюк.

Волонтерська та благодійна діяльність не можуть залишатися непоміченими. Досить часто люди роблять добрі справи тихо й непублічно, допомагають іншим, але не афішують це. Саме до таких людей можна віднести й  В.Ф. Вознюка.

«Кожна з відзнак це великий прояв поваги, шани та підтримки. Адже першу звістку про нагороду я отримав в минулому році під час перебування в зоні антитерористичної операції. Це - мій обов’язок. Інакше я не можу. Самовідданість та патріотизм це у нас в крові. Адже бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає способом життя.», - зазначив Володимир Федорович.

Ми висловлюємо вдячність таким людям та пишаємося ними.

Саме завдяки таким патріотам, як Ви,

Україна бореться за свою незалежність.

Ваша активна громадська позиція, небайдужість

та невтомна праця додає віри у те,

що у нашого народу є майбутнє.

Адже єднання - це запорука успіху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора