Відбулося засідання колегії Київської облдержадміністрації

Дата: 04.10.2018 11:12
Кількість переглядів: 418

Фото без описуЯк повідомлялося раніше, 1 жовтня під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана відбулося засідання колегії облдержадміністрації в оновленому складі.

У розширеному засіданні взяли участь члени колегії, керівники структурних підрозділів Київської облдержадміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади у Київській області, голови райдержадміністрацій, міські голови (міст обласного значення), зокрема і Яготинський міський голова Н.М. Дзюба, голови об’єднаних територіальних громад та інші запрошені.

Перед початком засідання колегії очільник Київської ОДА Олександр Горган урочисто вручив державні нагороди кращим працівникам області та подяки Прем’єр-міністра України.

Відкриваючи засідання голова Київської облдержадміністрації повідомив про те, що колегія розпочинає роботу в новому розширеному складі, до якого пропорційно включені мери міст обласного значення, голови райдержадміністрацій, районних рад, керівники сіл, представники територіальних органів державної влади. Також до складу колегії входять представники професійних неурядових організацій, які представляють роботодавців та підприємства, що дійсно забезпечують стабільні надходження до бюджетів усіх рівнів.

«Такий принцип для нас є дуже важливим, тому що на розгляд будуть виноситися проекти важливих документів фінансового характеру, – підкреслив Олександр Горган. – Закликаю всіх членів колегії активно відстоювати інтереси тих районів, які вони представляють».

Під час роботи колегії було розглянуто питання про зміну принципів формування проекту бюджету Київської області на 2019 рік та взаємодії з місцевими органами виконавчої влади. Курс на передачу прямих міжбюджетних трансфертів на місця продовжується.

«Вже в 2018 році у вигляді субвенції було спрямовано в місцеві бюджети 200 947,4 тис.грн. на здійснення заходів з капітального будівництва, реконструкції і ремонту об’єктів на території Київської області та на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості», – підкреслив голова Київської облдержадміністрації.

У ході засідання також було розглянуто найактуальніші питання. Зокрема, про результати роботи обласної групи з підготовки пропозицій про внесення змін до перспективного плану формування території громад Київської області; про проведену роботу щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2018/19 року в Київській області; про підготовку автомобільних доріг загального користування Київської області до експлуатації в осінньо-зимовий період 2018/2019 року; про хід прописної кампанії та укладення договорів з Національною службою здоров’я України; про стан пенсійного забезпечення, надходження платежів та погашення заборгованості перед бюджетом Пенсійного фонду України та інші.

За результатами доповідей голова Київської ОДА Олександр Горган дав відповідні доручення щодо подальшого опрацювання та оперативного вирішення проблемних питань.

За інформацією Київської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора