Щотижнева оперативна нарада

Дата: 08.01.2019 11:00
Кількість переглядів: 755

Фото без опису08 січня під головуванням міського голови Н.М. Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста за грудень 2018 року. Обговорено ряд питань щодо планів роботи на поточний робочий тиждень. 

Керівник комунального підприємства Яготинської міської ради "Комунальник" А.В. Стріха доповів, що розпочаті роботи по капітальному ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин. Підрядною організацією вже доставлено та встановлено поблизу пішохідного мосту допоміжні виробничі приміщення та спеціалізовану техніку, розпочато демонтаж сходових маршів. Станом на 08 січня 2019 року демонтовано сходи зі сторони вулиці Привокзальна, виконуються заходи щодо визначення наявності підземних мереж для виконання земельних робіт.

Також міський голова зазначила, що 04 січня 2019 року при Яготинській РДА відбулася нарада щодо добровільного об’єднання територіальної громади. Всі присутні зійшлися на тому, що в межах району має бути сформовано одна об’єднана територіальна громада, в якій головна цінність – це люди, які повинні після процесу децентралізації отримати належний рівень низки важливих послуг, зокрема, у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства. Тому необхідно все детально продумувати, прораховувати і виважено підходити до процесу створення об´єднаної територіальної громади, щоб вона дійсно була спроможна забезпечити своїм жителям належний рівень життя. Починаючи з лютого 2019 року вирішено провести громадські слухання щодо територіальної реформи.

Сьогодні, під час засідання, Наталія Миколаївна акцентувала увагу присутніх виважено підійти до даного питання та висловити своє бачення і пропозиції щодо об’єднання громади.

В подальшому керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький ознайомив присутніх з Планом заходів щодо  запобігання та протидії корупційних діянь в Яготинській міській раді на 2019 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора