Пошук

З Всесвітнім днем пошти

Дата: 09.10.2017 10:02
Кількість переглядів: 495

Шановні працівники поштового зв'язку! 

 З нагоди професійного свята вітаю з Всесвітнім днем пошти всіх представників цієї галузі. 

Всесвітній день пошти – подія, яка радісно відгукується у серці кожного поштовика. В цей день у різних куточках Земної кулі віддають шану цій благородній професії, засвідчуючи ту важливу роль, яку вона відіграє для суспільства. Маючи широку мережу відділень, пошта залишається найбільш  доступним засобом зв’язку для різних верств населення. 

   Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще. Скорочуючи відстані між людьми, вони несуть радість спілкування, сприяють об'єднанню людських сердець і доль. Ваша невтомна праця забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку яготинського краю.

Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. 

Бажаю всім поштовикам, щоб завжди за свою суспільно необхідну працю, Ви одержували лише щиру вдячність від людей. Нехай же і надалі Вам завжди вистачає сил і снаги, терпіння і творчої наснаги, витривалості і успіхів на роботі, затишку і благополуччя в родинному колі. Гарного Вам настрою та міцного здоров'я.

З повагою Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора