Повідомлення про проведення громадських слухань

Дата: 28.11.2018 11:42
Кількість переглядів: 508

Фото без описуЩодо врахування громадських інтересів при розробці детального плану території в м. Яготині по вул. Толбухіна

Містобудівна документація «Детальний план території з метою відведення земельної ділянки комунальної власності територіальної громади міста Яготин, орієнтовною площею 35 га для передачі в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (будівництво фотоелектричної (сонячної) електростанції) в м. Яготині по вул. Толбухіна, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради».

Детальний план містить текстові та графічні матеріали.

Метою розробки детального плану території земельної ділянки є відведення земельної ділянки комунальної власності територіальної громади міста Яготин, орієнтовною площею 35 га для передачі в оренду ТОВ «П.Е.О.» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (будівництво фотоелектричної (сонячної) електростанції) в м. Яготині по вул. Толбухіна.

Ділянка розташована в місті Яготині по вул. Толбухіна, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.

Замовником даного детального плану виступає Яготинська міська рада, 07700, Київська область, м. Яготин, вул. Незалежності, 67.  

Розробником детального плану є Архітектор Харчов Микола Олексійович (Кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих виконавців робіт (послуг) пов’язаних із створенням об’єкта архітектури від 13.05.2016 серія АА № 002928).

З детальним планом можна ознайомитись в термін з 30.11.2018 по 03.01.2019 в Яготинській міській раді (м. Яготин, вул. Незалежності, 67 кабінет № 14 у відділі з питань юридичного забезпечення та земельних відносин) та на сайті офіційному сайті Яготинської міської ради.

Пропозиції приймаються за адресою: 07700, Київська область, м. Яготин, вул. Незалежності, 67, Яготинська міська рада.

Термін подання пропозицій та зауважень з 30.11.2018 по 03.01.2018.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій та зауважень є перший заступник Яготинського міського голови Овчаренко Сергій Олександрович. 

 

Перший заступник міського голови                 С.О.Овчаренко                   

28.11.2018



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора