Пошук

З Днем працівників освіти

Дата: 04.10.2018 12:04
Кількість переглядів: 732

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви !

Щиро і сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки та  мудрості.

У першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, День вчителя в Україні, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів. Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога в великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного міста виховують педагоги в юних яготинцях.

У день свята щиро дякую Вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Бажаю Вам, дорогі освітяни, успіхів у Вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги. Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. А кожен день повниться новою радістю та перемогою, здійснюються Ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого міста.

З повагою 

Яготинський міський голова                           Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора