Пошук

Робоча нарада з питань розчищення доріг міста від снігу

Дата: 01.02.2018 12:29
Кількість переглядів: 606

01 лютого відбулась робоча нарада під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У нараді взяли участь: перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, заступник міського голови О.І. Федина, начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлов, начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха, заступник начальника КП «Комунальник» Л.П. Карпенко, начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш.

Основне питання наради, це – розчищення доріг міста від снігу.

Керівник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що працівники підприємства виконують роботи по розчистці міста від снігу та посипання вулиць, провулків та тротуарів піско-соляною сумішшю.

Проте своєчасному та якісному прибиранню вулиць заважає недостатня кількість власної комунальної техніки та недотримання мешканцями правил благоустрою. Не всі машини пристосовані до очистки під "нуль"- заважають колодязні люки,  які зрізаються відвалами техніки. Припаркований приватний транспорт у невизначених місцях  та на узбіччях також не дозволяє якісно очистити територію. Засаджені вулиці деревами та перегородки з блоків біля міжбудинкових проїздів –  також перешкода для роботи техніки.  Комфортна зона для роботи машин - "прямокутник 4 на 3 метри"  та відсутність бетонних перегородок біля будинків. Розчистка вулиць, провулків та тротуарів міста продовжується.

Міський голова Н.М. Дзюба наголосила, що протягом року необхідно закупити додатково спеціалізовану комунальну техніку, яка б могла виконувати роботи не тільки з розчистки снігу, а й косити у весняно-літній період траву та бур’яни, прибирати та вивозити восени листя та інше. «Це питання потрібно вже обов’язково розглянути на наступній сесії міської ради», - відзначила Наталія Миколаївна.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора