Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 23.10.2017 12:34
Кількість переглядів: 620

Фото без опису23 жовтня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про підготовку до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років та прозвітували про виконані роботи за період з 16 по 22 жовтня 2017 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що підприємством проводяться роботи по підготовці техніки до розчистки вулиць в зимовий період 2017-2018 років, а також заготовлено 700 т. піску та 90 т. солі.

Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівники спеціалізованого комунального підприємства виконують роботи по підготовці до осінньо-зимового періоду, зокрема проводять видалення аварійно небезпечних дерев на кладовищах м. Яготина.

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 16.10.2017 по 22.10.2017 працівники підприємства:
- встановили контейнери на прибудинкових територіях для зберігання піско-соляної суміші;
- проводили роботи по гідровипробуванню на житловому масиві «ПТФ», вул. Мічуріна;
- капітальний ремонт колектора по вул. Ветеранів, 7;
- поточний ремонт покрівлі по провул. Довженка, 8;
- ремонт зливної системи стічних вод замінами ділянки близько 1 метра та з’єднувального коліна по вул. Незалежності, 22 (І під);
- ремонт системи освітлення в електрощитовій по провул. Довженка, 8;
- капітальний ремонт електрощитової по Говорова, 29;
- ремонт електрощитових по вул. Незалежності, 20, Винниченка, 19, Каштанова алея, 2, 7, 58;
- спилювали аварійні дерева на вул. Леонтовича, 7;
- капітальний ремонт вимощення по вул. Шевченка, 251;
- капітальний ремонт прибудинкової території Незалежності, 94а.
Олександр Володимирович додав, що підприємство заготовило близько 50 т. піско-соляної суміші для посипання на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків, підготовлено трактор з відвалом для розчиски снігу.
 
Начальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш прозвітував про підготовку підприємства до осінньо-зимового періоду та відзначив, що працівники на минулому тижні встановлювали пошкоджені стовпи.
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба зазначив, що працівниками виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства здійснювалась робота по перекладанню близьком 1 км. водопроводу по вул. Переяслівська, а також по Говорова, 27, 29 (за кошти підприємства, а не за кошти обласного бюджету, як планувалось).
 
Начальник КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко наголосила, що проводиться робота по підписці на 2018 рік.
 
Наприкінці наради керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький наголосив, що 25 жовтня о 16 годині відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради, на якому буде розглянуто питання про готовність комунальних господарств міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.
Додатково Володимир Анатолійович ознайомив присутніх з планом роботи з 23.10.2017 по 29.10.2017.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора