Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 20.11.2017 12:45
Кількість переглядів: 643

Фото без опису20 листопада відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 13 листопада по 19 листопада 2017 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що підприємством протягом минулого тижня проведено роботи:
- по кронуванню дерев;
- надання техніки підприємствам, установам, організаціям м. Яготина для вивезення опалого листя після проведення прибирання на закріплених територіях.
Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт, підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводиться щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправочної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ») та у «Сорочому Яру».
 
Майстер СКП «Ритуал» С.В. Лисенко наголосив, що працівниками спеціалізованого підприємства виконувались роботи по благоустрою на кладовищах № 5 по вул. Шевченка (поблизу зупинки «Стара аптека») та по вул. Незалежності (поблизу газової заправки).
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 13.11.2017 по 19.11.2017 підприємством виконано:
- прибирання та вивезення опалого листя з прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків;
- ремонт електропостачання по вул. Довженка, 8, Незалежності, 40;
- ремонт електрощитових по вул. Незалежності, 22;
- ремонт сміттєвих баків по вул. Каштанова Алея, 2;
- ремонт покрівлі по вул. Незалежності, 50;
- ремонт опалення по вул. Київська, 7;
- ремонт кухонних стояків по вул. Каштанова Алея, 2.
 
Начальник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш зазначив, що працівниками комунального підприємства здійснювалась робота згідно заявок жителів міста.
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба поінформував, що працівниками виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства здійснювалась робота:
- по підключенню нових абонентів;
- по реконструкції КНС № 1.
 
Головний редактор КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко наголосила, що продовжується робота по підписці газети на 2018 рік.
 
Начальник відділу ЖКГ, торгівлі, транспорту та благоустрою Ю.В. Михайлов зазначив, що на минулому тижні трудові колективи міста проводили прибирання на закріплених територіях з метою забезпечення утримання території міста у належному стані. Юрій Васильович додав, що роботи по благоустрою будуть продовжені до 26 листопада.
 
Міський голова Н.М. Дзюба зауважила, що 21 листопада 2017 року о 14:00 в приміщенні Яготинського районного будинку культури відбудеться щорічний звіт міського голови перед громадою міста за період роботи з листопада 2016 року по листопад 2017 року. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора