Участь у семінарі «Партисипативна демократія як основа належного управління в нових громадах»

Дата: 27.05.2019 12:53
Кількість переглядів: 449

Фото без опису27 травня  міський голова Наталія Миколаївна Дзюба та заступник міського голови Олена Іванівна Федина  взяли участь в семінарі-тренінгу проекту  «Партисипативна демократія як основа належного управління в нових громадах», програма проекту - «Адміністративні послуги», що проводиться Асоціацією малих міст України в м. Пирятині.

Учасники семінару матимуть можливість ознайомитися з презентаціями кращих практик партисипативного управління за напрямком «Адміністративні послуги».

Метою проекту є розширення культури партисипативного управління серед муніципалітетів малих міст України шляхом впровадження ефективних методів тиражування успішних практик і горизонтального співробітництва громад у сфері місцевої демократії Асоціація малих міст України впроваджує проект «Партисипативна демократія як основа належного управління в нових громадах».

В рамках впровадження Проекту Асоціація малих міст України ставить завдання:

створення повнотекстової бази даних успішних практик «Партисипативна демократія як основа належного управління в нових громадах» із забезпеченням онлайн доступу до її ресурсів муніципалітетів і регіональних ОМС;

створення всеукраїнської мережі з обміну (в форматі рівний рівному),  взаємодії і взаємній підтримці лідерів муніципалітетів громад в впровадженні методів місцевої демократії та партисипації в якості основного управлінського підходу для забезпечення публічними послугами своїх жителів;

проведення інформаційної компанії з популяризації серед громад значення і можливостей управління на основі успішних практик місцевої демократії, як умови сталого розвитку нових громад в Україні.

Зі змістом проекту можна ознайомитися за посиланням: http://ammu.com.ua/projects/partic/index.html.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора