Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств міської ради

Дата: 10.05.2017 11:03
Кількість переглядів: 603

Фото без опису10 травня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», «Ритуал», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 01 травня по 07 травня 2017 року.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлов доповів, що на минулому тижні спільно з дільничним інспектором Яготинського відділу поліції НП України в Київській області здійснювався об'їзд торгових рядів, що розташовані поблизу Привокзальної площі в м. Яготині. Юрій Васильович додав, що під час об'їздів проводились профілактичні бесіди, під час яких було наголошено щодо заборони здійснення несанкціонованої торгівлі поряд металевого паркану, в переході між Вокзалом та торговими рядами, зокрема 5 травня дільничним інспектором Яготинського відділу поліції НП України в Київській області під час об'їзду було складено адміністративний протокол та вилучено товар, реалізація якого здійснювалась у невстановленому місці.

Фото без опису

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота по: 
- висадженню дерев липи та декоративної верби на Калиновій Алеї;
- висадженню квітів на клумбах міста Яготин;
- висадження 5 ялинок на меморіальному комплексі "Алея Слави";
- видаленню сухостійних дерев на меморіальному комплексі "Алея Слави";
- скошуванню порослі трави в місті.
Андрій Вікторович додав, що підрядною організацією нанесено розмітку на дорогах комунальної власності. Окрім зазначених робіт, підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
 
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівниками спеціалізованого комунального підприємства виконувались роботи по благоустрою на кладовищах міста.
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 01.05.2017 по 07.05.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
- ремонт ІІ під’їзду по вул. Винниченка № 19;
- ремонт ІV під’їзду по вул. Каштанова Алея № 1;
- заміна водяних водів на поліетилен та заміна водяних кранів по вул. Каштанова Алея № 1, вул. Незалежності № 58 /сумісно з КП «Яготинське ВУ ВКГ»/;
- обкошування прилеглої території до багатоквартирних будинків в мікрорайонах міста «ЦИНС», «ПТФ», «ПМК», вул. Незалежності № 89, № 130;
- роботи по перевірці ДВК в мікрорайонах міста «ПМК», вул. Каштанова Алея 2, вул. Незалежності № 50, № 52;
- ремонт освітлення в багатоквартирних житлових будинках;
- прочистка систем каналізаційних мереж.
 
Начальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш наголосив, що підприємство працювало в штатному режимі.
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба відзначив, що за період з 01.05.2017 по 07.05.2017 була проведена заміна водопроводу 265 м. в житловому масиві «Каштани» та проведено заміну двох насосів на свердловинах.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс повідомив, що на стадіоні проводились роботи по благоустрою, зокрема проведення видалення молодої порослі та аварійного дерева.       Фото без описуГоловний редактор КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» " Я.А. Ревенко  акцентувала, що 5 травня вийшов номер місцевої газети, на сторінках газети якої містився наступний об'єм інформації: офіційні матеріали щодо основної діяльності міської ради та комунальних підприємств міста; новини міста, аналітичні публікації; телевізійна програма; цікава інформація для дозвілля. 
 
За результатами оперативної наради з деяких питань, міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора