Покладання квітів з нагоди 73-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

Дата: 27.10.2017 12:57
Кількість переглядів: 533

Фото без описуНапередодні історичної події ми вшановуємо визволителів України, бо ряд наступальних операцій призвели до остаточного звільнення та вигнання останніх гітлерівських загарбників з території України 28-го жовтня 1944-го року, до кінця війни залишалося ще півроку.

Керівний склад міста та району зібравшись на священному для кожного з нас місці, на меморіалі слави загиблих, вшанували пам'ять визволителів покладанням квітів до Вічного вогню, Братської могили та хвилиною мовчання. 

Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуто!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!

Друга Світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Зі сторінок історії ми завжди будемо пам'ятати про цю згубну війну, про її причини, її наслідки та нажаль час швидкоплинний і сьогодні нас залишають справжні свідки тих давніх подій, які назавжди змінили світ. Ми не повинні забувати їх свідоцтва! Адже, кожне наше місто чи містечко, регіон мають пам’ять про цю страшну війну.

Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора