Шановні Яготинці!

Дата: 11.09.2018 13:01
Кількість переглядів: 671

Фото без описуВважаю за необхідне надати короткий коментар з приводу вчорашньої заяви Яготинської районної організації ВО «Свобода», керівником якої є Смаглій Ігор Михайлович, щодо звільнення начальника СКП «Ритуал».

Я, як міський голова, ніколи не вчиняла дій спрямованих на обмеження політичної діяльності будь-кого з депутатів міської ради, в тому числі – Смаглія Ігоря Михайловича.

Обіймаючи посаду керівника комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» депутат Смаглій І.М., мав безперешкодну можливість вільно висловлювати свою думку, на своє власне переконання трактувати ті чи інші дії Яготинської міської ради, про що свідчать публікації в соціальних мережах та місцевих друкованих засобах масової інформації.

Відповідально заявляю, жодного політичного підтексту в звільненні Смаглія І.М. з посади керівника СКП «Ритуал» немає і бути не може. Розпорядження мотивовано нормами трудового законодавства України.

Окрім цього свою оцінку діяльності Смаглія І.М. на посаді керівника СКП «Ритуал» надано депутатами міської ради, представниками різних політичних сил, які прийняли рішення рекомендувати мені, як міському голові розірвати контракт з Смаглієм І.М.

Маючи честь працювати з депутатами двох скликань, які представляли більш ніж 10 політичних сил, я завжди говорила, «Ми партія однодумців – партія Яготинців». Відтак прошу не шукати політики там де її немає і бути не може. 

 

Рішення сесії Яготинської міської ради з рекомендацією звільнення керівника СКП «Ритуал» додається.

Результати поіменного голосування за рішення свідчать самі за себе без додаткових коментарів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора