Презентація книги "Нацполіція Київщини. Служба як творчість"

Дата: 07.10.2017 13:14
Кількість переглядів: 648

Фото без опису6 жовтня, у приміщенні Яготинської міської ради пройшла презентація книги "Нацполіція Київщини. Служба як творчість", яку презентував головний редактор інформаційного порталу "Моя Київщина" Олександр Павличук

На презентації книги були присутні міський голова Наталія Дзюба, керівник районного відділу поліції Василь Миколаєнко, голова районної ради Віктор Грицай, головний редактор інформаційного порталу "Моя Київщина" Олександр Павличук та інші запрошені на презентацію.

Олександр Павличук розповів присутнім про ідею та мету створення книги, відповів на запитання присутніх на презентації. Також Олександр Павличук зазначив, що книжка покликана зблизити поліцію і простих українців та познайомити людей з роботою нової поліції. Та повідомив, що не дивлячись на презентацію книги, робота над популяризацією роботи поліції триває і найближчим часом, у світ вийде продовження, яке розповідатиме про цікавих працівників поліції, чиї життєві історії варті уваги.

Міський голова Наталія Дзюба, гортаючи сторінки книжки, зазначила, що, розумієш, що поліцейські, такі ж звичайні люди, як і пересічні громадяни зі своїми родинами, інтересами, захопленнями. Читаючи її, переосмислюєш відношення до поліції і правоохоронних органів загалом.

Голова районної ради Віктор Грицай сказав, що презентація є насправді знаковою подією для Яготина. Місцева поліція, під керівництвом Василя Миколаєнка, гідно справляється зі своїми обов'язками і дослухається до громадян.

Водночас, керівник Яготинського районного відділу поліції Василь Миколаєнко переконаний, що поліція, не дивлячись на усі проблеми, гідно виконує свої функції, при цьому стає ближчою і більш відкритою до людей. Він зазначив, що оновлена поліція перетворилася на своєрідний сервісний центр, але все рівно стоїть на варті спокою громадян. Василь Миколайович повідомив, що основне завдання районного відділу поліції – це комфортне та мирне мешкання громадян Яготинщини.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора