Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату Яготинської міської ради

Дата: 09.01.2018 12:00
Кількість переглядів: 520

Фото без опису09 січня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», «Редакція газети «Яготин – місто моє»  та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 01 січня по 07 січня 2018 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що підприємство виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводиться щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправочної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ») та у «Сорочому Яру».

Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівники спеціалізованого підприємства працювали в штатному режимі.

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 01.01.2018 по 07.01.2018 працівниками підприємства виконано:

- прочистка каналізацій;

- проведення прибирання на території багатоквартирних житлових будинків.

Начальник КП "Міськсвітло" В.М. Білаш доповів, що працівники комунального підприємства працювали в штатному режимі.

Головний інженер КП «Яготинське ВУ ВКГ» І.І. Вишнівський  поінформував, що працівниками виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства здійснювались роботи по прочистці каналізаційних мереж.

Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс доповів, що протягом минулого тижня проводились роботи по благоустрою стадіону «Колос» та прилеглої до неї території.

Кореспондент газети КП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Є. А. Федина відзначила, що на протязі звітного періоду комунальне підприємство працювало в штатному режимі.  

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький ознайомив присутніх з планом роботи з 08.01.2018 по 14.01.2018, графіком відпусток на 2018 рік.

З метою реалізації державної політики реформування системи із запобігання та протидії корупції, профілактики та попередження причин і умов, які сприяють проявам корупції та іншим правопорушенням В.А. Галицький ознайомив присутніх з Планом заходів щодо запобігання та протидії корупційних діянь на 2018 рік.

Надалі Володимир Анатолійович ознайомив присутніх з Порядком проведення щорічної оцінки на 2018 рік. 

За результатами оперативної наради міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора