Участь у заході

Дата: 11.01.2019 13:56
Кількість переглядів: 697

Фото без опису11 січня міський голова Н.М.Дзюба бере участь у заході, який проходить в офісі Виконавчої дирекції Асоціації міст України в м. Києві.

В рамках проекту "Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні", який реалізуєтьсяі спільно АМУ та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи було замовлено дослідження оцінки спроможності АМУ.

Дослідження було проведено експертами консалтингової компанії Blomeyer&Sanz та тривало два місяці. Під час дослідження експертами були організовані індивідуальні інтерв'ю зі співробітниками Виконавчої дирекції АМУ, виконавчими директорами та консультантами регіональних відділень Асоціації, зустрічі з партнерами АМУ, фокус-групи з міськими головами та секретарями міських рад, он-лайн опитування членів АМУ. Окрім того, експерти провели аналітичний аналіз статутних документів, фінансових механізмів, стратегій та політик Асоціації міст України.

Під час заходу присутнім демонструється презентація та обговорюються результати досліджень з подальшим напрацюванням рекондацій щодо посилення спроможності Асоціації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора