Любі юні яготинці! Шановні батьки!

Дата: 31.05.2019 13:59
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Від усього серця вітаю вас з теплим та прекрасним святом – міжнародним Днем захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.
Бажаю, щоб сьогодні й кожного наступного дня дитячі серця відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради їх щасливого майбутнього. Сподіваюсь, що маленькі яготинці виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю свого рідного міста.

Зичимо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Щиро дякую всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Нехай щедрість і милосердя наших сердець примножуються з кожним днем заради дітей, майбутнього України

Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

 

З повагою

Яготинський міський голова                           Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора