Пошук

Засідання двадцять восьмої сесії Яготинської міської ради VII скликання

Дата: 07.12.2017 14:11
Кількість переглядів: 589

07 грудня у залі засідань міської ради відбулось засідання двадцять восьмої сесії, на якій були прийняті надзвичайно важливі для громади та забезпечення життєдіяльності міста питання.

На початку засідання виконувач обов’язків голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька та заступник голови райдержадміністрації А.О. Антоненко привітали зі святом Днем місцевого самоврядування та вручили грамоту депутату Яготинської міської ради VII скликання Володимиру Івановичу Крутьку.

Секретар Яготинської міської ради Т.І. Рубанчук від імені міського голови привітала депутатів з професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні. «Працівники органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, члени виконкому завжди відрізнялися високим професіоналізмом, цілеспрямованістю та відповідальністю, прагненням до вирішення найважливіших питань життєдіяльності міста та кожного яготинця. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми та докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. З приводу свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку Яготина, в ім’я розквіту Київщини та України. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігріють ваші серця серед щоденних турбот. Хай ніколи вас не покидає віра, надія, любов. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання свої обов’язків сприяють розбудові нашого міста та розвитку нашої держави! Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним об’єднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити наше місто заможним і квітучим та додасть усім нам сил і піднесеного настрою, а щоденна праця буде спрямована на поліпшення життя жителів нашого міста!», - відзначила Тетяна Іванівна. 

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні Тетяна Іванівна вручила почесну грамоту Київської обласної ради заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Яготинської міської ради Олені Іванівні Федині та подяку Київської обласної ради депутату Яготинської міської ради VII скликання Тетяні Валентинівні Лугіні за вагомий особистий внесок у розвиток і зміцнення місцевого самоврядування області, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, а також почесну грамоту Київської обласної державної адміністрації депутату Яготинської міської ради VII скликання Анатолію Григоровичу Васюті за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Яготин, місцевого самоврядування, активну громадську роботу.

На початку сесії депутати внесли зміни до рішення Яготинської міської ради від 15.12.2016 № 641-14-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2017 рік». Зокрема депутати визначили на 2017 рік доходи  та видатки міського бюджету, профіцит загального фонду та дефіцит спеціального фонду  міського бюджету.

Надалі депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 рік та розпорядження міського голови від 28.09.2017 № 68-аг «Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 15.12.2017 № 641-14-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2017 рік».

Відповідно до підпункту 2 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з кадровими змінами депутати внесли зміни до складу адміністративної комісії, затвердженої рішенням Яготинської міської ради від 24.11.2015 № 18-02-VII.

З метою раціонального використання водних ресурсів, стимулювання діяльності суб’єктів господарювання до зменшення витрат питної води під час виробництва, транспортування та розподілення оптимізації собівартості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення депутати затвердили Комунальному підприємству «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» - «Поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води».

Враховуючи подання Органу приватизації Яготинської міської ради депутати затвердили перелік об’єктів нерухомого майна, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Яготин, що підлягають приватизації в 2018 році шляхом продажу на аукціоні, в тому числі, за методом зниження ціни.

Зважаючи на рекомендації постійної депутатської комісії з питань приватизації, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, благоустрою, підприємництва, торгівлі та транспорту депутати вирішили звернутися до Яготинської районної ради з пропозицією щодо передачі до комунальної власності територіальної громади міста Яготин об’єктів нерухомого майна -  будівель та споруд відділення профілактичної дезінфекції при Яготинській СЕС по вул. Незалежності, 69, який належать до спільної власності територіальних громад сіл та міста Яготинського району.

Традиційно, на сесії, депутатами були прийняті рішення про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок, продовження терміну дії дозволів на розробки проектів землеустрою, технічної документації.

Також було розглянуто питання про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України стосовно підтримки законопроекту 7343 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо кримінальної відповідальності за заперечення Голодомору.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора