Обстеження міста щодо ліквідації наслідків негоди

Дата: 02.03.2018 14:15
Кількість переглядів: 542

Фото без описуПрацівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради провели обстеження міста щодо ліквідації наслідків негоди керівниками, підприємств, установ, організацій, закладів, фізичними особами-підприємцями, власниками торгових закладів.

Дякуємо всім фізичним особам-підприємцям, власникам торгових закладів міста, які неухильно дотримуються Правил благоустрою та утримання територій, і починаючи з раннього ранку організували розчищення своїх прилеглих територій.

Велика вдячність і небайдужим мешканцям багатоквартирних будинків, які допомогли двірникам у розчищенні прибудинкових територій, оскільки за одним двірником закріплені дуже великі території, і самотужки очистити їх швидко неможливо.

Яготинська міська рада звертається до Вас, шановні керівники підприємств, установ та організацій міста, фізичні особи-підприємці, відповідальні посадові особи щодо належного утримання прилеглих територій. СВОЄЧАСНО очищайте її від снігу, посипайте протиожеледними матеріалами та ПАМ’ЯТАЙТЕ, що безпека мешканців та гостей міста – залежить і від Вас.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора