Пошук

З Днем працівників харчової промисловості

Дата: 12.10.2017 14:22
Кількість переглядів: 1593

З професійним святом працівники і ветерани харчової галузі!

Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства. На вашу галузь покладено відповідальне завдання – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції. Висококваліфіковані майстри своєю наполегливою працею задовольняють попит на продукти харчування серед містян, українців та за межами України.

Харчова промисловість міста здолала нелегкий шлях становлення, і сьогодні ми з гордістю зазначаємо, що в галузі є історія, є значні здобутки і є чудові перспективи подальшого розвитку.

У переддень вашого професійного свята, дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть слова заслуженої подяки та шани і найщиріші вітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості.

Нехай кожен день приносить нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним, хай родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Зичу вам, шановні трудівники харчової та переробної промисловості, міцного здоров’я, наснаги, високих матеріальних статків у ваших сім’ях та нових виробничих успіхів на благо нашого міста.


Зі щирою повагою
Яготинський міський голова              Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора