Об'їзд з питань дотримання Правил благоустрою на території м. Яготина

Дата: 26.09.2017 14:39
Кількість переглядів: 561

Фото без опису26 вересня працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради було здійснено черговий об'їзд торгівельних закладів щодо дотримання правил благоустрою.

Під час об’їзду було виявлено ряд недоліків, серед яких: відсутність урн та куточків споживача. З власниками торгівельних закладів проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил благоустрою та надано термін до 01 жовтня 2017 року усунути виявлені недоліки. Також власників було попереджено, що в разі невиконання зазначених вимог будуть складені протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності.

Працівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради поблизу привокзальних торгових рядів виявили несанкціоновану торгівлю господарськими товарами та склали відповідний припис.

НАГАДУЄМО здійснення несанкціонованої торгівлі поряд металевого паркану, в переході між Вокзалом та торговими рядами з 01 травня – ЗАБОРОНЕНО!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора