Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 22.05.2017 15:01
Кількість переглядів: 609

Фото без опису22 травня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 15 травня по 21 травня 2017 року.

Міський голова Н.М. Дзюба на початку наради зазначила, що на минулому тижні спільно з начальником відділу фінансово-господарського забезпечення апарату міської ради В.М. Пантелусь відбулась робоча поїздка до Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади, Хмельницької області для вивчення досвіду об’єднаних територіальних громад.

Дунаєвецька міської об’єднана територіальна громада, Хмельницької області утворилась 6 серпня 2015 року.
Площа території – 661,18 кв. м.
Чисельність населення – 39 620 чоловік.
Кількість населених пунктів – 51.

Фото без опису

В громаді функціонує 25 загальноосвітніх шкіл:
- 1 навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня, дошкільний навчальний заклад»;
- 9 загальноосвітніх навчальних заклади І-ІІ ступенів, із них 4 навчально-виховних комплекси «загальноосвітня школа І-ІІ ступеня, дошкільний навчальний заклад»;
- 15 загальноосвітніх навчальних заклади І-ІІІ ступенів, із них 1 навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня, дошкільний навчальний заклад».
 
Увагу було зосереджено на обговоренні актуальних питань розвитку галузі освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення. Представників Яготинської міської ради було поінформовано про важливість їх участі в розробці та реалізації програм та проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
 
Під час робочої зустрічі було розглянуто й низку інших важливих питань, які стосуються, зокрема, закупівлі нової техніки для КП «Благоустрій Дунаєвеччини» та розвиток благоустрою усієї Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади.
 
Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота по: 
- обкошуванню молодої порослі на території міста;
- укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів;
- завезення землі на стадіон «Колос».
Андрій Вікторович додав, що відбулась зустріч з мешканцями мікрорайону по вул. О. Олеся з приводу ліквідації сміттєзвалища та прибирання поблизу БМУ-10, з залученням техніки КП «Комунальник».
Окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
 
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівниками спеціалізованого комунального підприємства виконувались роботи по благоустрою на кладовищах міста. Зокрема, 15 травня працівники СКП "Ритуал" проводили обкошування території прилеглої до кладовища № 13 по вул. Переяслівська (мікрорайон "ПТФ").
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 15.05.2017 по 21.05.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
1) обкошування зеленої зони будинків по вул. Незалежності 150, 89, 130; провул. Довженка 1а; вул. Мічуріна 73, 69, 75; вул. Вокзальна 2а; в мікрорайонах міста "Каштани", "ПТФ", "Цинс";
2) вивезення негабаритніх відходів із підвальних приміщень по вул. Дарницька 41, Винниченка 19;
3) демонтаж супутниковит телевізійних антен із ДВК по вул. Дарницька 41;
4) ремонт системи електропостачання квартир по вул. Дарницька 41, Незалежності 50, Ветеранів 7;
5) ремонт мережі освітлення по вул. Ветеранів 7, Незалежності 32а;
6) прочистку каналізаційних мереж по вул. Незалежності 30, Каштанова алея 2, Незалежності 32а;
7) обпилювання аварійних дерев по вул. Київська 7, кронування дерев по вул. Садова 8.
Фото без описуНачальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш наголосив, що працівниками комунального підприємства проводились роботи по облаштуванню вуличного освітлення по вулиці та провулку Толбухіна.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс повідомив, що на стадіоні проводились роботи по благоустрою:
- проведення видалення молодої порослі;
- кронування дерев, які є перешкодою в роботі ліній електропередач.
 
За результатами оперативної наради з деяких питань, міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора