Оновлений стадіон для сильної та здорової молоді

Дата: 16.09.2017 15:02
Кількість переглядів: 578

Фото без описуСьогоднішні святкування 465-річниці Дня міста та 60-ї річниці надання Яготину статусу міста розпочались з відкриття багатофункціонального спортивного майданчику з штучним покриттям та тренажерами, а також другої черги реконструйованої частини стадіону «Колос» встановлених за кошти міського бюджету. Нова глядацька трибуна з індивідуальними стільцями на півтисячі місць тепер дбайливо захована під зручним дахом, тож як і обіцяла міський голова Н.М. Дзюба та з часом трибуну розширили і стадіон приймає ще більше відвідувачів. 

У заході взяли участь заступник голови Яготинської райдержадміністрації А.О. Антоненко, голова Яготинської районної федерації футболу О.С. Форостяний та директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс.

На новому спортивному майданчику відбулись спортивні змагання з міні-футболу між командами «Рятівник», «Збірна держслужбовців», «Фаворит» та «Газовик».

Турнір пройшов у запеклій, безкомпромісній боротьбі, кожний матч тримав у напрузі. Слід відзначити, що рівень підготовки всіх команд учасників (технічний, тактичний, фізичний) доволі високий та приблизно однаковий, тому відчайдушна боротьба велась за кожний клаптик футбольного поля, кожний забитий м’яч та кожне очко.

За результатами змагань місця розподілились наступним чином: перше місце – «Газовик», друге місце – «Рятівник», третє місце – «Збірна держслужбовців», четверте місце – «Фаворит».

Заступник голови Яготинської райдержадміністрації А.О. Антоненко вручив грамоти у турнірі з міні-футболу присвяченого 60-ій річниці надання Яготину статусу міста, а директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс від імені міського голови Н.М. Дзюби – футбольні м’ячі.

От і завершились наші перші змагання на оновленому спортивному майданчику, які довели, що оновлений стадіон нам дійсно потрібний для сильної та здорової молоді. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора