Питання функціонування Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Яготин на розгляді чергової двадцятої сесії Яготинської районної ради VII скликання

Дата: 30.05.2017 15:11
Кількість переглядів: 664

Фото без опису30 травня міський голова Н.М. Дзюба, перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, секретар міської ради Т.І. Рубанчук, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський та депутати Яготинської міської ради VII скликання взяли участь у засіданні чергової двадцятої сесії Яготинської районної ради VII скликання.

На порядок денний було винесено 33 питання, одним з яких був розгляд звіту тимчасової контрольної комісії Яготинської районної ради щодо функціонування Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Яготин.

За результатами довготривалих обговорень депутати Яготинської районної ради взяли до відома вищезазначений звіт та вирішили направити звернення до Державної архітектурно-будівельної інспекції щодо необхідності перевірки достовірності даних, поданих у декларації про готовність об’єкта до експлуатації ПТРБ; до Яготинського районного сектора Головного Управління ДСНС України в Київській області щодо необхідності перевірки дотримання вимог протипожежної безпеки при введенні об’єкта ПТРБ в експлуатацію та до Генеральної прокуратури України по факту виявлених порушень.

Інформуємо, що звіт тимчасової контрольної комісії Яготинської районної ради щодо функціонування Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Яготин буде офіційно оприлюднено в газеті «Яготинські вісті» та на спільному сайті Яготинської райдержадміністрації та райради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора