Яготинська команда здобула першість у Міжобласному турнірі з волейболу, присвяченого пам’яті майстру спорту М.Роздабарі

Дата: 19.02.2018 15:38
Кількість переглядів: 740

Фото без опису18 лютого у спортивному залі Пирятинського ліцею зібралися шанувальники волейболу Яготинського, Драбівського, Пирятинського, Гребінківського районів, щоб вшанувати пам’ять Михайла Роздабари, майстра спорту міжнародного класу.

Уродженець Пирятинського району, а саме: с. Олександрівка Михайло Роздабара з дитинства захоплювався волейболом, про це повідомив присутнім односелець відомого волейболіста. Він зазначив, що в 70-их роках Олександрівська волейбольна команда мала в своєму арсеналі сильних гравців, серед них і був М. Роздабара, наймолодший учасник. Надалі Михайло продовжив свою кар’єру в чоловічій волейбольній команді «Зірка» з Луганська, яка в 1973 році стала першою в історії переможницею розіграшу Кубка володарів Кубків європейських країн. М.Роздабара, в свій час, був гравцем збірної команди СССР та входив до списку 24 кращих волейболістів СССР.

Пирятинський міський голова О.П. Рябоконь привітав гостей змагань, зазначивши, що і Драбівський, і Яготинський край має своїх спортсменів-героїв, якими пишаються містяни. «Ці спортсмени дарують радість шанувальникам спорту. Вони є прикладом для молоді, що сьогодні є надзвичайно важливим», - зауважив Олексій Петрович Рябоконь.

Зі всією відповідальністю та хвилюванням спортсмени розпочали боротьбу за першість у Міжобласному турнірі з волейболу, присвяченого пам’яті майстру спорту Михайлу Роздабарі.

За результатами змагань першість вибороли Яготинські волейболісти, тренер команди, член виконавчого комітету Яготинської міської ради С.В. Яценко. Другими стали спортсмени з Драбова, третє місце посіла Пирятинська команда. У запеклій боротьбі Гребінківські спортсмени здобули четверте місце.

Всі команди турніру пам’яті М. Роздабари отримали грамоти та кубки.

Яготинська міська рада вітає наших переможців та бажає нових звершень!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора