Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 13.06.2019 16:35
Кількість переглядів: 622

Фото без опису13 червня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: працівники Яготинської міської ради, голова громадської організації «Від Родини До Родини» С.О. Кияшко, засоби масової інформації.

На початку засідання виконавчим комітетом Яготинської міської ради було затверджено проектну документацію на проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиць Інтернаціоналістів, Гагаріна, Футбольна, Заводська, провул. Футбольний та частково вулиця Полтавська в м. Яготин.

«Фінансування робіт більшості вулиць буде здійснено в обсязі 80 відсотків з обласного бюджету, та співфінансування коштів міського бюджету в обсязі 20 відсотків від загальної кошторисної вартості робіт», - зауважила Наталія Миколаївна.

Традиційно під час засідання були прийняті рішення щодо присвоєння поштових адрес, підключення будинків до міських водопровідних мереж, здійснення виїзної торгівлі та надання матеріальної допомоги жителям м. Яготина.

Жваву дискусію серед учасників засідання викликало питання здійснення виїзної торгівлі на Привокзальній площі продуктами харчування: шаурма, хот-доги. В ході обговорення члени виконкому прийняли рішення про відмову у зв’язку з тим, що торгівля здійснюватиметься з автопричепу за допомогою газових балонів, що у спеку загрожує життю мешканців та гостей мікрорайону. Також в причепі відсутні засоби охолодження, що при продажі м’ясних страв може нести загрозу здоров’ю покупців.

Наостанок міський голова Н.М. Дзюба наголосила на облаштуванні дитячих майданчиків та спортивних тренажерів по вулицях Пирятинська, Каштанова Алея та Винниченка в м. Яготині.

Наталія Миколаївна додала щодо дотримання Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині керівниками підприємств, установ, організацій та зокрема громадянами, які встановили на власних присадибних ділянках тимчасові споруди. Також було нагадано про межі прибирання територій для об’єктів невиробничої сфери, а саме 50 метрів від межі земельної ділянки наданої в користування (оренду тощо), включно до осі вулиці (шосе, площі, провулка тощо).

Очільник міста закликала привести закріплені території до належного стану та попередила про недопущення невиконання або порушення вимог Правил благоустрою, що несе за собою адміністративну відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора