З Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2019 12:27
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

Дата проголошення Незалежності України стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбутнє України. Минуле вселяє мудрість. Майбутнє виховує в нас відповідальність за прийняття рішень.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Адже наша країна – це широкі простори, золоті поля, калина, вишні в саду, тополі, берези в степу, родючий чорнозем, гори в хмарах, красиві швидкі ріки. Наша історія – це скрегіт козацьких шабель, стогони невільних людей на панських дворах, заграва Помаранчевої революції, Герої Небесної Сотні…Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в могутній Дніпро.

Нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

А свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

З повагою

Яготинський міський голова                              Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора