Щотижнева оперативна нарада

Дата: 02.09.2019 12:05
Кількість переглядів: 670

Фото без опису2 вересня під головуванням міського голови Наталії Миколаївни Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста про виконані роботи спеціалізованими працівниками за минулий тиждень. Обговорено ряд питань щодо календарного плану роботи міської ради з 26.08.2019 по 01.09.2019 та заслухано пропозиції на поточний робочий тиждень. 

Відділ житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради проінформував про результати проведеного об’їзду щодо дотримання Правил благоустрою на території міста керівниками підприємств, організацій, закладів, установ та фізичними особами-підприємцями закладів торгівлі.

Міський голова, звернула увагу керівників комунальних підприємств Яготинської міської ради на посилений контроль щодо своєчасного та  якісного надання послуг з проведення робіт по скошуванню трави на прилеглих територіях біля багатоквартирних житлових будинків та на території міста, а також вивезення твердих побутових відходів.

Додатково Наталія Миколаївна наголосила на підготовці комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.

По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора