Пошук

Вітаємо з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України!

Дата: 20.12.2019 13:56
Кількість переглядів: 638

20 грудня міський голова Наталія Миколаївна Дзюба спільно з  начальником Яготинського відділення поліції А.О. Медуницею, головою ветеранської організації О.І. Міненком привітали ветеранів органів МВС з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України!

Як наголосив начальник Яготинського відділення поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області, підполковник поліції А.О. Медуниця, 27 років тому на міліцію було покладено виключно відповідальне і благородне завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки.

Вітали ветеранів органів МВС і голова ветеранської організації О.І. Міненок, який понад 20 років життя присвятив служінню в правоохоронних органах, а сьогодні, вже працівники поліції продовжують демонструвати високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, виконуючи свій громадянський обов'язок.

Наталія Миколаївна привітала присутніх з річницею створення органу захисту українців від протиправних посягань, адже захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави – завдання великої ваги!

Наталія Миколаївна побажала присутнім завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати вірні рішення, адже ці якості необхідні, коли треба не поступитися совістю і залишитися вірним закону та не покинути ту правильно обрану сторону - сторону істинної правди.

За багаторічну працю на благо громади Яготина, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість у справі захисту прав і свобод громадян, активну життєву позицію та з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України очільниця міста вручила подяки та цінні подарунки ветеранам органів МВС - Василю Сергійовичу Гордієнку, Сергію Панасовичу Заседку, Василю Анатолійовичу Ткачуку, Василю Миколайовичу Тимченку та Юрію Івановичу Чорноштану.

Наостанок, начальник Яготинського відділення поліції, підполковник поліції А.О. Медуниця подякував присутнім, хто вдень і вночі охороняв спокій громадян, тим, хто здатен захистити і допомогти, не шкодуючи власного життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора