Пошук

Робоча нарада щодо пасажирських перевезень

Дата: 09.01.2020 11:45
Кількість переглядів: 570

Фото без опису09 січня під головування міського голови Наталії Миколаївни Дзюби проведено робочу нараду щодо перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині.

Під час наради були розглянуті звернення, що надійшли від  жителів міста, щодо недотримання перевізниками графіків руху.

За результатами наради вирішено:

відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою міської ради взяти на постійний контроль питання пасажирських перевезень;

громадським інспекторам з питань контролю за дотриманням автомобільними перевізниками вимог умов договорів на перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині активізувати роботу по контролю за перевезенням пасажирів;

на наступному тижні повторно провести засідання робочої групи за участі фізичних осіб-підприємців, що здійснюють пасажирські перевезення в місті Яготині.

За додатковою інформацією та роз’ясненнями прохання звертатися до відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою міської ради за телефоном: 5-44-44.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора