Щотижнева оперативна нарада

Дата: 10.02.2020 11:16
Кількість переглядів: 527

Фото без описуПід керівництвом Яготинського міського голови Наталії Дзюби, 10 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, заступника міського голови, керуючого справами виконавчим комітетом, начальників відділів апарату міської ради, керівників комунальних підприємств, на якій підсумували роботу за січень місяць 2020 року та окреслили на наступний тиждень.

На початку наради були підведені підсумки за січень місяць 2020 року. Після цього присутні перейшли до обговорення нагальних питань та заходів, які повинні відбутись найближчим часом.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.Михайлов, доповів присутнім про вжиті та проведені заходи по виявлених недоліках під час проведення обстеження стану кладовищ на території міста. Безпосередньо було акцентовано увагу на кладовища, які мали незадовільний стан їх утримання та вжиті заходи по їх усуненню: № 1 по вул. Пирятинська, № 4 по вул. Київська, № 7 по вул. Толстого, № 9 по вул. Мічуріна, та які потребували проведення часткового ремонту елементів конструкцій огорожі: № 6 по вул. Шевченка (біля ЗОШ №1), № 12 по вул. Зарічанська,№ 13 по вул. Переяслівська. Роботи по вжиттю відповідних заходів продовжуються і надалі.

Під час наради були заслухані  звіти керівників комунальних підприємств за січень 2020 року і обговорено ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств міської ради.

Додатково розглянули деякі питання організації проведення у місті заходу «День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів» 15.02.2020.

Міський голова, інформувала про проведення звіту міського голови перед громадою міста за 2019 рік, який відбудеться на цьому тижні - 14.02.2020 в приміщення Яготинського районного будинку культури.

Підсумовуючи нараду Наталія Миколаївна, зосередила увагу на потребі миттєвого реагування на звернення громадян та в рамках компетенції посадової особи, надавати допомогу кожній людині, яка її потребує.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора