З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2020 17:05
Кількість переглядів: 385

Фото без описуШановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти!

Напередодні свята прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав! 

15 лютого 1989 року – пам’ятна дата, коли наші війська остаточно залишили Афганістан, коли ми згадуємо про тих, хто віддав свій військовий обов'язок, хто виконував державний наказ, ризикуючи своїм життям і здоров'ям. Ця подія об’єднує воїнів-афганців, учасників війн і збройних конфліктів за межами країни. 

15 лютого, для всієї України урочистий і сумний, він завжди проходить зі сльозами на очах і з болем у серці. Живі ще матері тих, хто не повернувся з афганської війни. Стоять у парадному строю чоловіки, які в ті роки були хлопчаками і абсолютно не розуміли, за що вони борються. Багато залишилося тих, хто повернувся з тієї війни не тільки з покаліченими душами, а й з перевернутими долями, адже участь держави в цьому військовому конфлікті коштувало нам життя більше чотирнадцяти тисяч наших солдатів і офіцерів, здоров’я десятків тисяч військових. Будь-яка війна, як жорно ламає життя безлічі людей. Це жорстока правда. 

Поділяючи всю біль з тими, хто втратив на цій війні своїх рідних і близьких, дітей і чоловіків, віддаючи данину поваги всім учасникам бойових дій на території інших держав ми також вшануємо сьогодні їх пам’ять. Тих, хто на практиці реалізує допомогу, тих, хто з честю і доблестю своїх батьків і дідів, без перебільшення героїчно стають в самий центр виниклої гарячої точки і гідно намагаються утримати або погасити конфліктну ситуацію, яку на даний момент вирішити по іншому немає ніякої можливості. 

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру.

Бажаємо вам, шановні воїни-інтернаціоналісти, ветерани-афганці, міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою, успіхів, оптимізму, родинного тепла та добробуту!

З повагою 

Яготинський міський голова                  Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора