Святковий концерт до 8 Березня - Міжнародного жіночого дня!

Дата: 06.03.2020 20:13
Кількість переглядів: 1584

Фото без описуХай пролісок перший дарує вам ніжність,

А сонце весняне дарує тепло

У березні вітер несе хай надію

І щастя, і радість, і тільки добро!

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – 8 Березня - Міжнародний жіночий день.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

З нагоди вшанування її величності Жінки в будівлі Яготинського районного будинку культури, 6 березня, відбувся святковий концерт «Святковий пиріг для коханої жінки!». Цьогоріч він був особливим та зворушливим, тому що незабутні хвилини радості та усмішок подарувала не лише обдарована молодь Яготинського краю, а й творчі працівники культури.

У фойє, до початку заходу, грав духовий оркестр і всі присутні оглядали виставки книг «Видатні жінки України» та картин «Весна…Жінка…Кохання…».

Одним з основних подарунків свята була концертна програма, яку розпочали ведучі Володимир Ковальчук та Сергій Дорошенко, які вітали жінок зі святом 8 Березня!

Мама… Це перше слово, яке з радістю і усмішкою вимовляє дитина. З мами розпочинається наше пізнання краси і мови. І все найпрекрасніше на землі пов’язане з вічним і незабутнім образом жінки-матері, жінки-громадського діяча, жінки-трудівниці, слухняної, працьовитої доньки, тобто - найчарівнішої, найенергійнішої, завжди привабливої і за необхідності вимогливої половини людства.

Представниць прекрасної статі привітали зі святом Яготинський міський голова Н.Дзюба, голова Яготинської районної державної адміністрації О.Кудрявський, голова Яготинської районної ради П.Гайдай.

«Дорогі жінки!Ви даєте нам наснагу, радість життя, надихаєте на все нові звершення! Любі матері, дружини, сестри та донечки! Знайте, що саме завдяки тому, що ви в нас є ми творимо для вас, ми намагаємося змінити цей світ і зробити його кращим!», - зауважив Олександр Миколайович.

«Жінки нашого району приймають активну участь в соціально-економічному розвитку нашого Яготинського краю. Це і жінка керівник, вчитель, медичний працівник, державний службовець, працівник культури. Там де є жінка там завжди лад, успіх, добро та тепло», - наголосив Петро Володимирович.

Міський голова Н.М. Дзюба, від чарівної половини людства, привітала жінок з наступаючим святом, адже без жіночої підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни в нашому суспільному житті.

«Мені дуже приємно вітати сьогодні кожну з вас! Вітати жінку-маму, яка подарувала нам життя. Жінку-бабусю, яка виростила дітей та дочекалася онуків. Жінку-трудівницю, яка кожного дня не лише працює на роботі, а й створює домашній затишок та залишається берегинею роду, - зазначила очільниця міста Наталія Миколаївна. – Дорогі чоловіки! Вітайте своїх жінок, не лише 8 Березня, а кожного дня! В такому випадку буде жити по-іншому і наша держава, бо Україна теж жіночого роду, яка потребує надійного плеча кожного чоловіка, батька, сина!».

І це дійсно так! Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Святкова атмосфера була просякнута любов'ю глядача до справді творчої молоді Яготинщини. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Продовжилась концертна програма справжнім дарунком ніжній половині людства - авторським концертом народного артиста України, композитора, поета-пісняра, телеведучого, засновника та голови журі багатьох всеукраїнських пісенних конкурсів, кавалера ордена «За заслуги» ІІІ та ІІ ступенів  - Мар’яна Гаденка, який подарував цього вечора кожній жінки незабутні враження. Адже разом з ним до міста Яготина завітали і його друзі: соліст гурту "Пламя"_UA Станіслав Черьомухін, заслужена артистка естрадного мистецтва України Оксана Дроботенко, заслужений артист України Юрій Тертичний та лауреат Міжнародних конкурсів Інна Лисаківська.

Приємним видався передсвятковий вечір, жінки з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали всіх учасників заходу, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції, адже святкові дійства на 8 Березня завжди були особливими, тому що весна, як і жінка, дає початок розвитку і розквіту природи та життя. Саме жінка, як природні стихії і явища має разнобарв'я емоцій, настроїв, дій і вчинків. Вона як буревій може знищити все на своєму шляху, і як новий день дати воскресіння. Жінка — неповторна і непередбачувана, така проста і водночас нездоланна, сильна і слабка, ніжна і терпка. Багато можна віднайти порівняльних слів, епітетів і зворотів, але рух — це життя, а життєва енергія — це жінка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора