Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників податкової та митної справи України !

Дата: 18.03.2020 09:58
Кількість переглядів: 428

Фото без описуПрезидент України 11.10.2013 підписав Указ «Про День працівника податкової та митної справи України», згідно з яким професійне свято податківців та митників в Україні відзначається щорічно 18 березня.

Створення Державної податкової служби забезпечило функціонування ефективної системи прогнозування та адміністрування податків, одного із фундаментальних завдань влади нашої держави. 

Ви сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, наведенню порядку в розрахунках і платежах, наповненні бюджету, забезпечення національної безпеки, захисту фінансових та економічних інтересів України. Саме працівники податкової служби допомагають вести бізнес і розвивати підприємництво в країні. Ваші зусилля і праця забезпечують сьогодні не лише ефективну діяльність служби, а й подальші успішні перетворення в соціально-економічному розвитку нашої держави.

Слова шани і подяки адресуються сьогодні податківцям, які демонструють високу професійність, знання справи, громадську мужність і відповідальність, які своєю повсякденною копіткою працею сприяють розв’язанню невідкладних завдань соціально-економічного розвитку. Бажаю Вам натхнення в роботі та примноження внеску у зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки, ще більшої наполегливості і безкомпромісності.

Зичу вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу вам і вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.

 

З повагою

Яготинський міський голова                      Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора