Подяка за щедру допомогу!

Дата: 25.03.2020 15:57
Кількість переглядів: 451

Фото без описуМіський голова висловлює щиру вдячність і сердечну подяку від себе особисто та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Яготинської міської ради та кожного жителя міста Яготина, керівнику групи компаній СП ТОВ «Нива Переяславщини» Олександру Олексійовичу Мостіпану за благодійну допомогу у проведенні ремонту інфекційного відділення, облаштування боксів для інфікованих пацієнтів та придбанні трьох апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

Григорію Олександровичу Гавриленку за благодійну допомогу, яка буде надана лікарні для ремонту терапевтичного відділення.

Дякуємо вам за виявлене милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги!

Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності і безсумнівно, відчутна підтримка КНП «Яготинська ЦРЛ» та мешканцям нашого міста.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнена, що ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи  допомогу, ви  даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

 

З повагою

Яготинський міський голова                       Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора