Пошук

Звернення міського голови до жителів міста!!!

Дата: 27.03.2020 11:16
Кількість переглядів: 8867

Шановні мешканці Яготина, я вкрай занепокоєна ситуацією, яку спостерігаю на вулицях нашого міста під час оголошеного карантину у зв’язку із ситуацією довкола коронавірусу.

В першу чергу хочу наголосити, що сьогодні багато чого залежить від нашої свідомості, адже ми маємо не допустити поширення коронавірусної інфекції на території нашого міста.  З появою коронавірусу наше життя має кардинально змінитись, адже ми маємо не лікуватись від захворювання, а прийняти всі міри щоб попередити та запобігти.

Тому, прошу вас перш за все дотримуватись санітарних норм, правил гігієни та утримуватись від тісного контакту. Адже на вулицях міста я спостерігаю наступну ситуацію: скупчення людей, молодь ходить групами та влаштовує гуляння на Калиновій алеї при цьому розпиваючи слабоалкогольні напої.

Карантин для всіх, тому прошу активуватись керівникам громадських організацій міста, депутатам, членам виконавчого комітету, кожному небайдужому яготинцю та проводити роз’яснювальну роботу у місцях скупчення людей, пояснити дійсність проблеми, яка ситуація з коронавірусом є вже сьогодні, адже для більшості міст це вже не епідемія, а пандемія.

Закликаю усіх жителів міста з усією відповідальністю поставитися до загрози зараження новим коронавірусом 2019-nCoV! Звертаюсь до молоді свідомо віднестись до карантинних заходів, утримуватись від зустрічей та спілкування в широкому колі. Звертаюся до людей старшого віку, під час розповсюдження коронавірусу ви знаходитесь в групі ризику, тому найкращою профілактикою захворювання для вас є максимальне обмеження пересування вулицями міста, самоізоляція.

Саме зараз нам потрібно проявити своє небайдуже ставлення один до одного та свідомо поставитися до виконання рекомендацій і заходів безпеки!

Я сподіваюся на ваше серйозне ставлення, зібраність, толерантність і відповідальність! Подбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей!

Тримаю на особистому контролі та зобов’язуюсь всіма мірами впливати на вас для недопущення  поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на вулицях нашого міста. 

 

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора