Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 15.04.2020 15:01
Кількість переглядів: 649

Фото без опису15 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

На початку засідання міський голова звернулась до членів виконавчого комітету розповсюдити дану інформацію серед працівників, друзів та близьких і віднестись з розумінням, адже безпека громадян зараз понад усе.

«Зважаючи на ситуацію в області та стрімке погіршення епідеміологічної ситуації, яка несе реальну загрозу життю та здоров’ю містян, проведення Пасхальних богослужінь та освячення пасок у храмах міста Яготин відбуватиметься виключно через онлайн-трансляції на офіційних сторінках церков, сайтах та телеканалах. Дана домовленість досягнута під час обговорення з благочинними представниками релігійних конфесій нашого міста» - наголосила Наталія Дзюба.

Відбувся розгляд питань основним з яких було запровадження додаткових обмежувальних заходів на території міста Яготина з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.

Затверджено проєктну документацію на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Олеся Олександра в м. Яготин Київської області за співфінансування з Київською обласною радою .

Традиційно під час засідання були прийняті рішення щодо підключення до міських водопровідних мереж Яготина будівель та земельних ділянок громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора