Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 24.04.2020 14:39
Кількість переглядів: 760

Фото без опису24 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Наталії Дзюби.

Зважаючи на продовження  карантину до 11 травня на розгляд винесено питання про запровадження додаткових обмежувальних заходів на території міста Яготина з метою попередження розповсюдження захворюваності  на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19.

Керуючись протоколом засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 17 квітня 2020 року №12, члени виконавчого комітету Яготинської міської ради одноголосно вирішили закрити для відвідування усі кладовища на території  міста Яготин, окрім проведення поховань відповідно до норм, встановлених на час дії карантину, та рекомендувати священнослужителям утриматися від проведення заупокійних молитов на кладовищах міста  у поминальні дні після Великодня.

«Поминальні дні цього року, враховуючи обмеження, мають пройти з дотримання норм карантину, аби не ризикувати своїм життям та оточуючих. Нехтування безпекою можуть призвести до поширення COVID-19 на території нашого міста та принести людські жертви», – наголосила Н. Дзюба. 

Під час засідання була внесена пропозиція додати до порядку денного питання про звернення до Яготинського відділення Переяслав-Хмельницького відділу національної поліції в Київській області з метою посилити контроль за виконанням громадянами обмежувальних заходів та забезпечити громадський порядок на період карантину у містах скупчення людей. Члени виконкому одноголосно прийняли запропоноване доповнення.

На завершення присутні заслухали оперативну інформацію головного лікаря ЯЦПМСД Івана Івановича Сахна про ситуацію в районі у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19. Випадків захворюваності в місті та районі немає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора