Із Міжнародним Днем Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

Дата: 08.05.2020 08:36
Кількість переглядів: 618

Фото без описуДорогі волонтери, доброчинці, благодійники! Дозвольте привітати вас із Міжнародним Днем Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Ваша діяльність – щоденне нагадування суспільству про важливість прояву турботи, милосердя та гуманізму до тих, кому сьогодні найважче. Ваші принципи – неупередженості, нейтральності, незалежності, єдності і універсальності лежать в основі цінностей і завдань гуманітарної спрямованості.

Ви – втілення добра та беззаперечної готовності прийти з рішучою допомогою в найгарячіші куточки нашої планети – під час військових протистоянь, стихійних лих, катастроф, конфліктів, криз чи епідемій. Завдяки вам мільйони людей зі всього світу щодня отримують допомогу незалежно від того, ким вони є і де знаходяться.

Від щирого серця дозвольте подякувати вам за тисячі незримих, щоденних подвигів в ім’я людини та  миру. Нехай справи примножуються, а добро повертається до вас сторицею. Зичу міцного здоров’я, благополуччя, наснаги, родинного тепла, завжди позитивного настрою, гармонії з навколишнім світом, а також віри у власні сили та перемогу добра. Нехай квітуча весна, що настала, завжди буде з вами, ставши запорукою щасливого особистого життя, здійснення усіх найзаповітніших мрій і задумів, а набутий життєвий досвід множить успіхи й професійні досягнення!

З повагою

Яготинський міський голова                        Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора