Вітаємо з Днем пам’яті та примирення в Україні

Дата: 08.05.2020 09:00
Кількість переглядів: 513

Фото без описуШановні ветерани війни, учасники бойових дій, усі, хто безстрашно боровся на фронті, хто не покладаючи рук працював у тилу, хто віддав своє здоров’я заради того, аби їхні рідні жили на мирній землі, аби довга війна нарешті закінчилася прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення в Україні.

Низький уклін вам за вашу мужність, стійкість і відвагу! За те, що вистояли, вижили, перемогли. Ви – наша гордість і наша слава,  приклад відданого і безкорисного служіння Вітчизні, приклад стійкості, мужності і глибокої віри.

У ці дні, які викликають почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, ми вшановуємо всіх, хто своїм власним життям відстоював Батьківщину, забезпечував для нас, нащадків, мирне і спокійне майбутнє.

Від щирого серця шановні ветерани бажаю кожному міцного здоров’я, нехай у ваших домівках завжди панують порозуміння та достаток, мир та спокій, щастя та благополуччя. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

Вічна слава полеглим, честь і слава – живим!

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора