Карантин послаблено – відновлюється рух регулярних рейсових автобусів

Дата: 25.05.2020 17:45
Кількість переглядів: 922

Фото без описуЯготинська міська рада повідомляє, що в місті та районі запроваджується поступове послаблення протиепідемічних заходів за умови дотримання встановлених санітарних вимог.

Дане рішення було прийнято відповідно до протоколу №16 позачергового засідання Київської обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 25.05.2020 року.

Згідно протоколу комісії дозволені пасажирські перевезення у міському, приміському, міжміському внутрішньо обласному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Має бути встановлена відстань між водієм та пасажирами не менше 1 метра або бути в наявності ізольована від салону кабіна водія, прозора пластикова перегородка між водієм та пасажирами тощо. Всі члени екіпажу повинні знаходитись в респіраторах (без клапану) або медичних масках.

Забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску. Про необхідність використання ЗІЗ розміщується нагадування поруч з пасажирськими дверима.

Моніторинг епідеміологічної ситуації відбувається щоденно, якщо захворюваність зростатиме, карантинні обмеження знову можуть бути посилені. Тож, потрібно дотримуватися вимог та турбуватися про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора