Шановні учні, вчителі та батьки вітаю вас із закінченням навчального року, а випускників з прощанням зі школою!

Дата: 29.05.2020 10:31
Кількість переглядів: 655

Фото без описуНа шкільних подвір’ях у кінці травня завжди гучно лунає звук Останнього дзвоника, який для багатьох школярів сповіщає про закінчення навчального року та початок чудового відпочинку на канікулах.

Здавалося, ця прекрасна традиція, яку шанувало багато поколінь,  вічна і непорушна.

Однак у 2020 році у шкільне буття були внесені корективи – карантин, запроваджений через небезпечну вірусну інфекцію COVID-19 і навчання у закладах освіти перейшло в дистанційний режим.

Цей навчальний рік складний для всіх учасників освітнього процесу, тому що вперше масове навчання на дистанційному спілкування в режимі онлайн. Вчителям, батькам та учням вдалося самотужки подолати труднощі  освітнього процесу, багато чому вчитись, зокрема використанню сучасних комунікаційних технологій. Але спільними зусиллями цей виклик вдалося подолати та більше того, набути дуже цінного досвіду.

Впевнена, що учні все ж отримали знання та засвоїли програму і не змарнували навчальний час перебуваючи вдома.

Хочеться подякувати вчителям, за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість їхніх душ, які шукали і знаходили вихід із непростих або навіть дуже складних ситуацій. Батькам учнів, які комунікували з педагогами, прищеплювали найвищі моральні цінності, підтримували та допомагали своїм дітям, школярам, котрі в період пандемії були дисципліновані та самоорганізовані, виконували домашні завдання і з нетерпінням чекали оцінок за свою роботу, бажаю насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і віри в своїх дітей.

Попри всі труднощі, вітаю всіх з успішним завершенням непростого навчального року! Бажаю гарного літнього відпочинку і щасливих канікул. А випускникам – успішно пройти зовнішнє незалежне оцінювання та не розгубитися при  виборі життєвого шляху, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Вірте у власні сили, прагніть більшого і досягайте поставленої мети. Щасливої дороги в самостійне життя, здоров’я, добра й благополуччя, впевненості в завтрашньому дні та людського щастя.

З повагою

Яготинський міський голова                                 Н.М. Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора