Шановні працівники засобів масової інформації!

Дата: 05.06.2020 17:15
Кількість переглядів: 616

Фото без описуЩиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста!

Цей день – особливий для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невід'ємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.
Це свято, без перебільшення, є загальнонаціональним, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогоднішнього дня і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації. Як і багато років тому, залишаються незмінними три фундаментальні ознаки якісної журналістики: талант, совість і відповідальність перед суспільством.

Історія яготинської преси багата яскравими іменами, прикладами громадянської мужності, відданості своїй справі. Яготинські журналісти – це люди, що володіють не лише літературним даром, але й високими моральними принципами, проявляють чітку громадянську позицію і виваженість оцінок, різнобічний підхід до висвітлення основних життєвих подій міста та району. Особливу повагу викликає те, що, дотримуючись норм професійної етики, ви підтримуєте конструктивний діалог із владою, сміливо висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми.

В день професійного свята бажаю вам, дорогі журналісти, всім, хто сповна відданий покликанню нести в народ високе Слово правди, віру в майбуття і соціальний оптимізм, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя. Сподіваюсь, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому.

Бажаю вам родинного тепла і гарних журналістських тем!

З повагою

Яготинський міський голова                       Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора