Пошук

Жителі Київщини заборгували за доставку газу більш ніж 128 млн грн.

Дата: 14.07.2020 09:26
Кількість переглядів: 621

Фото без описуСтаном на 10 липня 2020 року населення Київщини заборгувало за доставку газу 128 млн 436 тис грн. Найбільше – майже 25 млн грн мають сплатити жителі Києво-Святошинського району. Заборгованість Васильківського району складає майже 11 млн грн. По 10 млн заборгованості налічується у жителів Білоцерківського, Броварського та Бориспільського районів.

Відповідно до Закону України «Про ринок природного газу» в грудні 2019 року НКРЕКП ухвалено рішення, що з 1 січня 2020 року із платіжки за газ відокремлено плату за доставку (розподіл) газу, а саме за обслуговування газових мереж. 

У компанії говорять, що ситуація з підготовкою до опалювального сезону є вкрай критичною, адже існуюча заборгованість за доставку газу може перешкодити плановим ремонтним роботам та призвести до зриву опалювального сезону. Отримані кошти мають бути направлені на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів.

За інформацією Переяслав-Хмельницького відділення АТ "Київоблгаз"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора