Щотижнева оперативна нарада

Дата: 17.08.2020 09:38
Кількість переглядів: 700

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби  17 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Працівниками КП «Міськсвітло» встановлено додаткові ліхтарі в центрі міста по вул. Незалежності у кількості 10 шт., проведено заміну ламп та ремонт ліхтарів згідно заявок громадян.

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував про проведений поточний ремонт будинків на вулицях Незалежності, 16, 94А, 130, Довженка, 10, ремонт електрощитових по вул. Кашатнова Алея, 2 та щоденне прибирання прибудинкових територій.

Також працює в штатному режимі і КП «Яготинське ВУ ВКГ». Проведено поточні роботи на водонасосній станції, ремонт насосних агрегатів на очисних спорудах міста.

Начальник КП Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха надав інформацію про виконані роботи: скошування порослі трави, благоустрій території міста.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора