Засідання позачергової 68 сесії Яготинської міської ради

Дата: 20.08.2020 14:34
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису20 серпня відбулося засідання позачергової шістдесят восьмої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

У сесії взяли участь: працівники апарату Яготинської міської ради, начальник комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» А. Стріха, директор КПТМ «Яготинтепломережа» О. Форостяний, член виконкому С. Яценко, представники ПРАТ «ВФ Україна», представники громадських організацій, засобів масової інформації та громадськість міста.

Розпочали роботу депутати із внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 19.12.2019 № 2362-57-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2020 рік».

Надалі, затвердили рішення про завершення приватизації шляхом продажу чи викупу на аукціоні об’єктів малої приватизації – нежитлових приміщень та про передачу комунального майна з балансу комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» на баланс комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник».

Далі перейшли до розгляду та прийняли рішення щодо зміни назв вулиць в місті Яготині, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», а саме змінити в місті Яготині назви наступних вулиць: вулиця Островського – вулиця Івана Мазепи, вулиця Боженка – вулиця Антонова Олега.

В ході засідання було заслухано інформацію про самовільне встановлення вежі стільникового радіотелефонного зв’язку Приватним акціонерним товариством «ВФ Україна» та прийнято рішення зобов’язати підприємство у 10-ти денний термін звернутись до органу місцевого самоврядування для визначення місця розташування вежі відповідно до законодавства та санітарно-захисним нормам.

У подальшій роботі сесії міської ради депутати розглянули та прийняли рішення щодо ряду земельних питань

Наостанок було розглянуто депутатський запит А. Васюти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора