ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 21.08.2020 08:10
Кількість переглядів: 1253

Фото без описуНапередодні свят щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Цього року ми відзначаємо 29-ту річницю з Дня проголошення України суверенною і незалежною, демократичною, соціально-правовою державою, бо саме у цьому святі головний зміст одвічної мрії українців до волі, самостійності, самоствердження, національного відродження, побудови демократичного суспільства, розвитку своєї культури, виховання молодого покоління в дусі українських традицій та поваги до славетної минувшини.

24 серпня – це та визначальна дата, яка освячена героїчною боротьбою мільйонів українців, які впродовж століть віддавали життя в ім’я Батьківщини. Це свято пам’яті про цілі покоління Героїв, що пройшли довгий і тернистий шлях до омріяної волі і свободи  нашого народу. 24 серпня навіки увійшло в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувало нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпило його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Це свято символізує міць і велич, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє українського народу. Тож нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі. Адже незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить – символ державності та свободи. Його душею та символом звитяг українського народу, його змагань за незалежну, самостійну державу є  Державний Гімн "Ще не вмерла Україна", який зігріває серця людей та звучить сьогодні могутньо й гордо — як символ невмирущої сили народу, котрий обрав шлях свободи і незалежності.

Я вітаю вас всіх зі святом! Хочу щиро побажати розбудови нашої рідної України, зміцнення нас, як нації, любові один до одного і розуміння того, що ми з вами творимо цей світ, нашу державу.

Дорогі яготинці! Бажаю кожній родині, нашої незалежної України, щастя, здоров’я, мирного неба, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу вам, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

З повагою

Яготинський міський голова                     Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора