Святкові заходи до Дня Незалежності України

Дата: 21.08.2020 14:18
Кількість переглядів: 1632

Фото без описуНапередодні Дня Незалежності України у районному будинку культури відбулися урочисті заходи, у яких взяли участь міський голова Н.Дзюба, голова Яготинської районної державної адміністрації О.Кудрявський та переможці флешмобу «День вишиванки на Яготинщині».

З привітальним словом до присутніх звернулася міський голова Наталія Дзюба. У своїй промові вона зазначила, що Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної серед світової спільноти держави. Це свято символізує міць і велич, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє українського народу.

«Нехай не вичерпується джерело Вашої віри, надії і любові до рідної землі. Зичу Вам, наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини, енергії і впевненості у власних силах, плідної праці на благо українського народу. Міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра» – наголосила Н.Дзюба та вручила дипломи та цінні подарунки переможцям у різних категоріях.

  • Сімейне фото у вишиванках – сім’я Гаврилко.
  • Фото у вишиванці на фоні улюбленого місця Яготина чи Яготинського району – Олександра Міклуха.
  • Фото у креативній вишитій захисній масці – Ольга Дяченко та сектор культури, національностей та релігій Яготинської РДА.
  • Святкую День вишиванки на роботі – Світлана Лазєбнова.
  • День вишиванки на навчанні – Ярослав Васільєв, Ярослав Лук’янченко, Ліза Перетятько та Антон Єрмоленко.
  • Сімейні реліквії (фото з вишитими виробами попередніх поколінь вашої родини) – Катя Друченко та Юлія Бєлая.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора