Пошук

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2020 10:23
Кількість переглядів: 612

Сьогодні, День пам'яті Героїв, які загинули за волю України....

Покладанням квітів до пам’ятника Слава Героям України на Алеї Слави та хвилиною мовчання згадали нескорених, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє міський голова Н. Дзюба, голови районної державної адміністрації О. Кудрявський, районної ради П. Гайдай та Яготинської міської територіальної організації ветеранів війни, праці та військової служби О.К. Колесник, військовослужбовці, представники добровільних формувань та учасники АТО.

«Саме цю дату було обрано, оскільки 29 серпня 2014 року – день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових. Цього року минають шості роковини трагедії під Іловайськом. За офіційними даними, тоді загинули 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Їхня мужність, відвага та вірність присязі назавжди залишиться у пам’яті нашого народу. Тож згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну хвилиною мовчання», – зауважила Наталія Миколаївна.

Надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг захисників, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя. Вони стояли насмерть за кожного з нас – за те, щоб майбутнє покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні.

В скорботі рідна Україна за тими, хто віддав своє життя.

Вічна пам'ять! Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора